Community

Netwerk van investeerders

Uniek aan ons platform is dat je als investeerder op kunt treden als coach of expert. Op die manier raak je vroegtijdig betrokken bij het bedrijf dat aan jouw investeringscriteria voldoet. Die criteria kun je op je eigen investeringsprofiel invullen, aanvullen en wijzigen. Vanuit jouw expertise kun je gevraagd en ongevraagd feedback geven op de bedrijfspropositie of tips geven. Daarmee help je de ondernemer met groei ambities, ook als je besluit af te zien van financiering of participatie. 

Je maakt bovendien deel uit van ons netwerk van enthousiaste lokale partners, investeerders en ondernemers en help je mee met het uitbouwen van een regionaal netwerk van ondernemers dat het leuk vind om andere ondernemers vooruit te helpen.

Broedplaats voor ondernemers

Ook nadat de bedrijfsfinanciering rond is, blijft je bedrijfsmodel zich ontwikkelen of doen zich nieuwe kansen voor. Je kunt de community of het netwerk van ondernemers met ambities gebruiken door een challenge te plaatsen waarmee je je plan toetst of zoekt naar de juiste partners. Dat is de kracht van een lokaal netwerk waarin ondernemers het leuk vinden om elkaar vooruit te helpen met hun kennis, netwerk en/of kapitaal.

Blijf daarom actief betrokken in ons netwerk (jaarlijkse contributie: €250, excl. btw). Samen met andere ondernemers en investeerders kom je tot nieuwe inzichten en leg je verbindingen met nieuwe contacten. Doordat je elkaar kent en vertrouwt, wordt het steeds eenvoudiger om nieuwe ambities waar te maken. Samen, met de partners van Crowd Capital Brabant, sta je namelijk sterker.

Crowd Capital Brabant op weg naar haar community….laat u inspireren door Mondragon!

In de Spaanse regio Mondragon wordt op basis van co-operatief denken een community opgebouwd die haar weerga niet kent. Een voorbeeld voor Crowd Capital Brabant om SAMEN op weg te zijn naar een echte community waarin we elkaar helpen beter te gaan presteren. Op basis van gedeelde waarde en innovatief vermogen. Crowd Capital Brabant streeft met haar leden naar de goede verbinding, want Kapitaal en Kennis je kunt het niet alleen!. Shared Values by Crowd Capital Brabant.