Crowd Capital Brabant (CCB) lanceert nieuwe versie van haar Golden Egg platform! Dit platform wordt gebruikt bij het  begeleiden van ondernemers naar hun financieringsoplossing. De afgelopen jaren is er flink doorontwikkeld en zijn er meerdere functionaliteiten aan het platform toegevoegd, zoals de ‘CCB Check‘ (een uitgebreide financiële analyse die wordt gebruikt bij de uitwerking van een financieringsvraag) en ‘Ideabooster‘ (hiermee kunnen ondernemers het CCB netwerk raadplegen en de kennis en kunde van andere leden benutten).

In de nieuwe versie is een aantal verbeteringen doorgevoerd die de flexibiliteit en gebruiksmogelijkheden ten goede komen. Zo kan van ieder businessplan de pitch zichtbaar worden gemaakt. Hierdoor is het voor investeerders gemakkelijker om te beoordelen of ze interesse hebben in een investering. Verder is de opbouw van businessplannen modulair gemaakt via tabbladen. Afhankelijk van de fase van ontwikkeling van het bedrijf kunnen relevante items worden aangepast of toegevoegd.

Nieuwsgierig naar het nieuwe platform en wilt u meer weten over de mogelijkheden?  Neem dan eens een kijkje op ccb.goldeneggcheck.nl.